“Ervaring is de beste leermeester”

Enthousiast en ervaren personeel, met een passie voor evenementen!

Inschrijfformulier

Werkwijze aanmeldformulier:

  1. Hoofdletters gebruiken waar nodig.
  2. Graag bij het vakje opmerking duidelijk aangeven wat voor horeca werkzaamheden je al eens hebt gedaan.
  3. Zet een kruisje bij het vakje Tappen/ Raptap/ Dienblad lopen/ 3 borden kunnen lopen als je hier voldoende ervaring in hebt.
  4. Wees eerlijk over je ervaring en kruis niet zomaar vakjes aan. Dan weten wij waar wij je op moeten gaan trainen.
  5. Vergeet niet een duidelijke foto te mailen.
  6. Medewerkers met een eigen auto of een auto die ze thuis kunnen lenen krijgen altijd de voorrang op werk, dit gezien wij afhankelijk zijn van auto’s (KM worden vergoed).
Voorbeeld: 06-12345678 Gebruik daadwerkelijk het streepje
Dit adres houden wij aan als standaard adres en op basis van dit adres ontvang je de opdrachten.
Vul hier een extra adres in, bijvoorbeeld van je ouders. Deze kunnen wij dan gebruiken om je ook in te zetten voor opdrachten die daar in de buurt zijn.
LET OP: Wanneer je jouw auto beschikbaar stelt voor carpoolen dan wordt dit vergoed à €0,19 cent p/km. Daarnaast krijg je voorrang op het het werken bij evenementen en wordt je dus sneller ingedeeld. Win-win situatie dus! Als je géén rijbewijs hebt en dus niet kan rijden dan zal Bas-Events proberen vervoer voor je te regelen. Als dat ons lukt dan zal dat enkel en alleen vanuit een centraal punt zijn in een stad. Je zal daar op eigen vervoer heen moeten komen. Vanaf daar zal je dan heen en terug mee kunnen rijden. Na afloop word je terug gebracht naar deze grote stad en het is dus de bedoeling dat je vanuit daar zelf vervoer terug naar huis regelt.
Welke van de bovenstaande werkzaamheden achter de bar heb je al eens verricht?
Wat is jouw motivatie om bij ons te komen werken?

Bas Events B.V. neemt privacy zeer serieus en zal jouw aangeleverde gegevens op een veilige manier verwerken en gebruiken. Op deze pagina staat het privacy reglement van Bas Events B.V. (“Privacy Reglement”). We raden je aan dit Privacy Reglement aandachtig door te nemen.

reCAPTCHA is required.
Share This